Saopštenje – polugodišnji izvještaj

eu kampanja za odgocvorno drzanje pasa
Autor slike: Balša Rakočević

U periodu od septembra 2019. godine do marta 2020. godine UZZŽ “Rin Tin Tin” je zahvaljujući sredstvima dodijeljenim od strane Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove uradilo prvu fazu radova u Skloništu za bezdomne životinje.

Vrijeme nam nije išlo na ruku ali “borili” smo se. Uz ovu aktivnost, u dosadašnjem periodu implementacije projektnih aktivnosti, odrađen je veliki broj sterilizacija i kastracija bezdomnih pasa uz sve prateće veterinarske intervencije. Održali smo tri treninga na teme: “Značaj volonterskog rada” i “Značaj i uloga radnih pasa”. Velikom broju građana smo podijelili flajere s temom “Drug iz snova a bez doma”.

Podnijeli smo tromjesečni izvještaj o radu; ovih dana predajemo i polugodišnji. Takođe smo završili i predali bilans stanja i uspjeha za prethodnu godinu. Lična sredstva uložena u rad Udruženja su 5.000,00€ zato što vjerujemo da radimo pravu stvar!

Nastavljamo dalje sa radovima po predviđenoj dinamici.

Zajedno za njih!

Izvršna direktorica,